marți, 27 martie 2012

Machiajul...Poate dura ore!


Adeptii stilului gothic si  nu numai cunosc importanta unui machiaj reusit. Desi machiajul trebuie pliat, in primul rand, personalitatii noastre, el este si o bariera definitorie a acestui stil, fiind tusa finala a unei vestimentatii creative si intunecate.



Astfel, machiajul " gothic " este o simfonie de umbre, de aceea este necesar a detine o pensula buna pentru machiaj. De altfel, este nevoie de machiaj negru si gri. Machiajul ochilor se va realiza incepand cu coada ochilor, unde se va aplica negru-inchis pentru profunzimea privirii, iar la baza se poate aplica chiar un gri sau argintiu, pentru expresivitate. Desigur, negrul nu este singura optiune : orice fard de pleoape, intr-o culoare puternica- violet, mov, verde, rosu si ajutata de tusul negru lucios si niste maini dibace poate face minuni!





De altfel, fondul de ten este important: cat mai deschis la culoare! Sunt siteuri speciale pentru iubitorii acestui stil de unde se pot procura " materialele necesare". Fardul de obraz poate fi intr-un roz de portelan pentru delicatete, roz sau rosu aprins pentru excentrici sau umbre intunecate pentru mai multa expresivitate.

Rujul poate fi rosu-aprins, maro, violet sau chiar negru, iar conturul buzelor trebuie trasat cu atentie. Adeptii stilului gothic pun mare pret pe machiaj si contrastele realizate de acesta, astfel incat procesul de realizare a machiajului poate dura ore intregi. 

De aceea, daca aveti prieteni adepti ai acestui stil, nu ezitati a-i surprinde cu complimente si nu-i certati daca intarzie! 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu