joi, 29 martie 2012

Accesoriile spun totul despre tine.

Daca ar fi sa porti o rochie neagra pana in pamant si un medalion in forma de liliac din argint, incrustrat cu o piatra a lunii, ai fi o aparitie gothica perfecta. 

Stilul gothic, desi este complex, nu trebuie sa fie neaparat si complicat sau de neinteles. Este suficienta putina imaginatie si  accesoriile potrivite.

Doua linii sunt totusi trasate, desi invizibil: trebuie sa porti accesorii potrivite personalitatii tale si fizicului tau. 

Astfel, daca tu esti o persoana introvertita, careia nu-i prea place sa iasa in evidenta, e normal sa nu te simti confortabil cu o coroana masiva de oase argintii incrustrate cu pietre semipretioase care imita rubinele, de care atarna un paianjen urias, desi acesta ar putea fi un accesoriu trasnet.

De altfel, desi piercingurile si tatuajele ar cam veni la pachet cu stilul ales, nu trebuie sa iti faci si tu unul. Repet: noi facem stilul, nu el ne face pe noi. Astfel, nu copia o atitudine, foloseste-ti propria atitudine! 

Accesorii care nu ti se potrivesc fizic ar putea fi la fel - piercingurile- de pilda, ai un defect la ochi si iti pui piercing in spranceana, care doar va spori defectul. 

In rest, accesoriile gothice promoveaza libertatea: nu trebuie asortate nici intre ele , nici cu vestimentatia aleasa, deoarece ele urmeaza acelasi tipar- voluminoase sau filigran- sunt intunecate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu