joi, 29 martie 2012

Atitudinea. Mic ghid de comportament in societate pentru "gothici"


Atitudinea este felul in care actionezi, in care esti. Asadar, zambeste-le celor care te privesc incruntati cand traversezi strada, facandu-ti , linistita cu evantaiul vant in continuare. Ei nu au aflat ca fiecare om este unic. Ei bine, ai noutati pentru ei.


Zambeste-le prejudecatilor lor tampite. Esti frumos si stralucitor, in cel mai intunecat mod in care se poate spune. Astfel, indreapta-ti spatele si ia aminte: 

- Daca cineva iti critica stilul zambeste-i languros si lenes. Poti fii si rea/rau surprinzandu-l pe cel critic cu o replica: " Chiar daca ti-as spune mai multe despre stilul meu, nu ai intelege", mimand chiar o fata trista ca trebuie sa te lasi pagubas.

-Daca esti indragostit de cineva din alta "specie", care nu are nici in clin nici in maneca cu gothicul, nu sta in calea dragostei. Stilul conteaza, insa este ceva propriu, este doar intre tine si el; le crush este o alta poveste, care implica alti termeni. Las-o sa se infiripe.

-Daca cineva iti face poza si urla in gura mare : "moarteaaaa" razand de tine, iti pui mainile in sold si ii ceri o suma forfetara pentru faptul ca tocmai a facut o poza cu tine, The Great Ripper.

-Daca cineva apropiat te face "ciudat/a" cand nu te astepti, chicoteste dragalas si, in fond recunoaste: "ok, trebuie sa admit... cam sunt, putin"

- daca, pe strada, din amuzament, cineva te trage de rochia lunga sau, tipa fiind, iti pune mana pe fund, actioneaza cum creezi de cuviinta! Eu, cel mai probabil, as merge mai departe, gandindu-ma ca nu are rost, dar dupa cativa pasi m-as razgandi, si m-as intoarce sa le dau cateva umbrelute de dantela peste cap.

Indiferent care este situatia in care esti pus/pusa nu uita cat esti de puternic. Esti mai tare ca piatra, deci actioneaza ca atare! De altfel, esti frumos si interesant, asa ca nu ezita sa zambesti cat mai des.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu